Regulatory Affairs

Un curs introductiv cu impact pe termen lung

Pentru ca este o profesie in continua dezvoltare.

Pentru ca devii un profesionist cu impact si influenta (asupra ciclului de viata al medicamentului de la creare pana la punerea medicamentelor pe piata)

Pentru că este o profesie care creează schimbare.

Pentru că meriti.

 

Acum mai mult ca niciodata

Lumea a fost întoarsă pe dos și am fost perturbați, nu doar de o pandemie, ci si de poveștile care circulă rapid. Ne-au perturbat familia, viața și proiectele de viitor.

Trebuie sa mergem inainte, cu empatie și cu lucruri practice. Fiecare dintre noi este dator sa se ridice în picioare cu curaj și să isi spuna povestea, sa isi creze viitorul, un viitor al posibilităților, întrucât cu totii ne dorim un viitor mai bun.

Există o solicitare in continua crestere in ultimii ani pentru profesionistii din domeniul reglementarii (regulatory affairs) in cadrul companiilor producatoare sau distribuitoare de medicamente, produse biologice, dispozitive medicale, cosmetice si suplimente alimentare.

Evoluția continuă a reglementărilor naționale și europene creaza un mediu in care specialiștii în Regulatory Affairs joacă un rol esențial în menținerea compliantei pentru furnizarea medicamentelor eficiente și in conditii de siguranta.

Cu toții am văzut puterea unei baze solide. Acest curs a dovedit că ofera o baza teoretica si experiente practice pentru a va ajuta să creați un viitor profesional care să îmbunătățească lucrurile.


VREAU SA MA INSCRIU

 

Educatia de calitate îți oferă o șansă

Regulatory Affairs nu este rezervat doar celor puțini aleși.

Este o profesie pe care o poți învăța și exersa.

În cadrul acestui curs, vei învăța informatii captivante, vei capata claritate si structura, vei afla care sunt abilitatile de care ai nevoie si vei cunoaste oameni care să  te influențeze și să te inspire.

Cursul Introductiv in Regulatory Affairs iti oferă:

  • Instrumente, cadre și exemple
  • Un proces de invatare simplu, pas cu pas
  • Un loc sigur pentru a lucra împreună pentru a ne îmbunătăți
  • și curajul de a-ti spune povestea

Te învață cum să descoperi, să deții și să comunici cu încredere abilitatile si competentele tale pe care le poti transfera in noul job.

Cursul ofera o imagine de ansamblu, care acoperă nu numai legislația Uniunii Europene și procedurile de reglementare, ci și rolul pe care il joaca afacerile de reglementare (Regulatory Affairs) de la cercetare și dezvoltare până la  punere pe piață și monitorizarea post-marketing a medicamentelor.

Ne uităm la rolul central jucat în Regulatory Affairs în companiile farmaceutice și în ciclul de dezvoltare al noilor medicamente.

Cui se adreseaza acest curs?

Cursul Introductiv in Regulatory Affairs este destinat oricui dorește să inteleaga mai mult despre partea reglementara din spatele medicamentului, sa se dezvolte professional in directia Regularory Affairs si sa aibă un impact mai mare in ciclul de viata al medicamentului. Este pentru studenti, pentru incepatori, pentru cei care doresc să faca o schimbare profesionala si sa faca tranzitia catre Regulatory Affairs, catre cei care lucreaza in partea de cercetare dezvoltare, farmacisti, medici, chimisti, biologi, asistenti, pentru profesionisti din domenii conexe (marketing si vanzari, asistenta medicala, domeniul juridic), cercetare clinică, management de proiect și alte discipline implicate în dezvoltarea de medicamente, celor care ar putea beneficia obținând o mai bună înțelegere a universului de reglementare farmaceutica.

Este pentru oameni ca tine, care doresc să activeze intr-o profesie de care sunt mândri și care vor sa isi creeaze viitorul pe care vor să-l traiasca.

Alege sa te dezvolti profesional

Este o alegere. Alegerea de investi in dezvoltarea ta profesionala și de a învăța, de a te conecta și de a face un pas inainte. Alegerea de a impartasi idealul tau și de a descoperi ceea ce ti se potriveste si cu ce rezonezi (și cu ce nu).

Și, mai ales, alegerea de a-ți păsa suficient de tine, încât să investesti in tine să avansezi in directia pe care ti-o doresti.

Cum se desfasoara cursul?

Cursul se desfasoara online pe o perioada de 5 saptamani.

Sunt 9 sesiuni de lucru, in care:

  • dezvolti o înțelegere ampla asupra profesiei de reglementare în domeniul medicamentelor
  • obtii o imagine de ansamblu asupra cadrului legislativ al UE și asupra procedurilor de reglementare.
  • afli pașii cheie implicați în dezvoltarea
  • ințelegi rolurilor jucate de profesioniștii din domeniul reglementării, care obțin și ajuta la mentinerea autorizației de punere pe piață a medicamentelor.
  • intelegi procedurile de gestionare a ciclului de viata al unui medicament, etapele esentiale ale dezvoltarii unui medicament si importanta etichetarii in special prin prisma promovarii si publicitatii, variatiile.
  • intelegi sectorul afacerilor de reglementare și afli cum poti maximiza performanța, fie individual, fie împreună cu o echipa.
  • construiesti o retea de profesionisti care să te susțină de-a lungul cariereiprezentând exemple de poveste convingătoare. Fiecare exemplu este defalcat pentru tine, cadru după cadru, idee după idee.

Cursurile noastre sunt interactive, ceea ce înseamnă că nu sunt doar prelegeri statice pe video.

Spre deosebire de alte cursuri online, acestea sunt concepute pentru a vă oferi o experiență unica, mai degrabă decât doar accesul la un conținut teoretic.

 

Regula de aur a cursurilor noastre se aplică întotdeauna: cu cât te impliciti/dedici mai mult, cu atât mai multe obtine. Iti oferim un certificat de participare pentru a putea sa il adaugi CV-ului tau

Detalii despre costuri

Costul acestui curs este structurat pe 2 pachete  accesibile in functie de nevoia ta.


Pentru mai multe informatii downloadeza brosura aici.

Detalii despre data inceperii a cursului

Înscrierile sunt in plina desfasurare.

Urmatoare sesiune incepe pe 27 SEPTEMBRIE.

Daca vrei mai multe informatii despre curs contacteaza-ne pe adresa contact@pharmapro.ro


VREAU SA MA INSCRIU