Workshop româno-american “Health Communication and Social Context”

 26 – 27 octombrie 2017

Centrul de Cercetare în Comunicare al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice

 

Din seria evenimentelor academice și de cercetate organizate de SNSPA în domeniul comunicării medicale, după inițierea programului postuniversitar de Comunicare în domeniul sănătății in perioada 26 – 27 octombrie 2017, Centrul de Cercetare în Comunicare al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA), în parteneriat cu Cox Center for International Mass Communication Training and Research, din cadrul University of Georgia (SUA), organizează workshop-ul „Health Communication and Social Context”.

 

Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA din Bulevardul Expoziției nr. 30A, în sala 804, etaj 8.

Panelurile și dezbaterile sunt programate pentru intervalul orar 14:00-18:00 în ziua de 26 octombrie 2017, respectiv 10:00-13:30 pentru data de 27 octombrie 2017.

La acest eveniment vor fi prezenți experți cu notorietate în gestionarea comunicării medicale și în promovarea sănătății. Vor participa Dr. Jeff Springston, profesor și prodecan la University of Georgia, coordonatorul mai multor cercetări internaționale pe teme de prevenție în sănătate și intervenție comunitară în domeniul vaccine advocacy; Sarah Smith, Associate Director of Management Resources în cadrul agenției federale americane Centers for Disease Control and Prevention din Atlanta, SUA, expertă pe teme de global health security și politici publice în domeniul sănătății; Dr. Charles N. Davis, decanul Henry W. Grady College of Journalism and Mass Communication din cadrul University of Georgia.

Alături de specialiștii internaționali și locali prezenți în cadrul evenimentului se vor discuta studii de caz și date din cercetări internaționale multidisciplinare, cu scopul de a avansa propuneri despre modalitățile optime de comunicare în sănătate, cu un accent deosebit asupra contextului social românesc și global actual în care se desfășoară interacțiunea medicilor cu pacienții.

Pentru programul complet al evenimentului puteti ggasi informatii pe site-ul SNSPA .

Detalii referitoare la agenda evenimentulului gasiti aici.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Erasmus+ KA 107.
Intrarea este liberă.