Termeni şi condiţii

Aceasta este o platformă dedicată profesioniştilor industria farma, profesioniştilor din sănătate (medici, farmacişti, asistenţi) şi organizaţiior care activează pe această piaţă.

Un spaţiu care aduce împreună şi creează oportunităţi pentru comunitatea de profesionişti şi comunitatea de business.

Un loc  pentru împărtăşirea de informaţii, educaţie, networking.Un cadru virtual în care întalnim diferiţi specialişti, formatori de opinie, experţi, idei şi rezultate care inspiră.

Navigarea, accesarea şi folosirea acestui site presupune acceptul implicit al termenilor şi condiţiilor platformei pharmapro.ro. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

  • Proprietate intelectuală

Întreg conținutul Site-ului, incluzând fără a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietatea exclusivă a PHARMAPRO.RO.

Utilizatorului nu îi este permisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui element al Site-ului în orice material al Utilizatorului sau al unui terț,  în alt scop decât cel de a încheia /executa un Contract și a se informa despre Produsele de pe Site, fără a exista un acord scris prealabil al PHARMAPRO.RO în acest sens.

În cazul în care Utilizatorul /transferă proprietarului site-ului orice informație sau conținut (inclusiv logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligație pentru PHARMAPRO.RO, cu excepția cazului în care există un acord scris prealabil al părților în acest sens.

Copyrights by Pharmapro.ro,  ALL rights reserved. Nicio parte a acestui site, produse sau servicii menţionate în acest site, nu poate fi copiată, schimbată,utilizată în orice format decat cel prevăzut cu acordul expres al PHARMAPRO.RO

  • Inregistrarea ca membru/abonat

Pentru înregistrarea ca membru sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

  • Confidentialitatea datelor personale

Pharmapro.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor partenerilor, abonaţilor şi membrilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale abonaţilor catre terti.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre pharmapro.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului notificari, informari, informaţii.

  • Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, site-ul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un utilizator ajunge la site.

Cazurile de excludere a răspunderii sunt valabile și în ceea ce privește răspunderea personală a angajaților, colaboratorilor, acționarilor, reprezentanților, organelor și membrilor acesteia, managerilor de comunitate, moderatorilor, personalului de suport sau celui auxiliar.

ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENȚA, NOI, COMPANIILE NOASTRE ȘI PĂRȚI TERTE SAU AFILIATE NU VOR FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU CONSECVENTE SAU INCONSECVENTE CARE REZULTĂ DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE A SITE-ULUI, INCLUSIV MATERIALELE, PRODUSELE SAU SERVICIILE SALE, SAU MATERIALELE, PRODUSELE SAU SERVICIILE TERTILOR PUSE LA DISPOZIŢIE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI, CHIAR DACA SUNTEM INFORMATI ANTERIOR REFERITOR LA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. ÎNȚELEGEȚI ȘI CONVENȚI ÎN MOD SPECIFIC CĂ NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU ORICE INFORMAȚII DEFAIMATORII, OFENSIVE SAU ILEGALE A UNUI UTILIZATOR. DACA NU SUNTETI SATISFACUT DE ACEST SITE, MATERIALE, PRODUSE SAU SERVICII OFERIDE DE ACEST SITE SOLUTIA DE REMEDIERE EXCLUSIVA ESTE DE A DISCONTINUA UTILIZAREA SITE-ULUI SI A PRODUSELOR, SERVICIILOR SI / SAU MATERIALELOR. ACEST SITE ESTE ÎN CONTINUARE SUB DEZVOLTARE ȘI NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANȚIE, IMPLICITĂ SAU EXPRESĂ, CU PRECUM ŞI COMPLETĂRILE ULTERIOARE SAU A ACURATEŢEI PENTRU ORICE SCOP.
Toate link-urile au doar scop informativ și nu sunt garantate pentru conținut, acuratețe sau orice alt scop implicit sau explicit.

  • Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

  • Contact

Pentru orice întrebari legate de termenii şi condiţiile de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi.

  • Altele

Acești Termeni de utilizare vor fi guvernați și interpretați în conformitate reglementările în vigoare aplicabile.  Dacă o prevedere a acestui acord este ilegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acest acord și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi rămase.