PHARMA TALKS – Intalnire cu Farmacisti

Intalnire cu Farmacisti

De peste un an v-am povestit ca vom initia proiectul pilot destinat comunitatii farmaceutice, azi el a prins viata in – PHARMA TALKS – Intalnire cu farmacisti.

Proiectul pe care îl gandim de multa vreme prin care aducem impreuna membrii comunitatii farmaceutice alaturi de profesionisti din sanatate si reprezentanti din diferite medii si industrii, prin care ne propunem sa abordam teme interesante si cu aplicabilitate practica in viata de zi cu zi, atat in viata profesionala cat si cea personala.

Ce este “PHARMA TALKS – Intalnire cu Farmacisti”

Este un proiect initiat de comunitatea PHARMAPRO.ro derulat in parteneriat cu Doctrina si Asociatia Investeste in Sanatate – un proiect care aduce o abordare noua, inovativa si intresanta pentru profesionistul din sanatate din Romania.

Este un proiect care se va desfășura din Septembrie 2018 pe tot parcursul anului 2019, cu teme diferite in fiecare luna.

Vom aborda teme speciale, cu impact profesional direct si de un real interes precum:

 • Personal branding pentru farmacisti
 • Educatia financiara
 • Reglementari farmaceutice
 • Management si marketing farmaceutic
 • Vanzari
 • Dezvoltare personala si profesionala etc.

PHARMA TALKS – Intalnire cu Farmacisti se adreseaza omului din spatele profesionistului pentru ca noi credem cu tarie ca „atunci cand omul din spatele profesionistului evolueaza, profesionistul exceleaza”.

Va invitam pe voi, prietenii comunitatii PharmaPro.ro, farmacisti, medici, asistenti medicali, asistenti de farmacie si alti profesionisti din sanatate, sa fiti alaturi de noi in cadrul intalnirilor lunare pe care le vom organiza incepand cu luna Septembrie 2018.

PHARMA TALKS – Intalnire cu Farmacisti este o intalnire informala, intr-un mediu cald si primitor, o intalnire menita sa aduca zambete, inspiratie si energie, o pauza de la agitatia si problemele cu care ne confruntam zilnic.

Visam de ani de zile la o astfel de comunitate unita in jurul unui ideal comun si anume pasiunea pentru educatie si dezvoltare continua, curiozitatea si dorinta de a ne imbunatati continuu, de a ne creste competentele si abilitatile.

Primul eveniment PHARMA TALKS – Intalnire cu Farmacisti va avea loc marti, 11 Septembrie, ora 17.30Biblioteca Ion Creangă, Strada Christian Tell 10, București.

Dorim ca atmosfera evenimentelor ” PHARMA TALKS – Intalnire cu Farmacisti” sa fie una relaxată de aceea intalnirile sunt structurate sub forma unor discutii libere si ne dorim ca invitatii să plece cu informații practice și cu obiective și plan de actiune.

Vrem sa va ajutam sa schimbati putin optica, sa va transformati viata personala si profesionala in ceea ce visati si sa accesati toate resursele de care dispuneti. Vrem sa vedeti cat de valorosi sunteti si sa va descoperiti unicitatea!

„Ne dorim sa să simtiti ca sunteti parte din proiect important, cu suflet si care va ajute; vrem sa simtiti ca sunteti alaturi  de profesionisi valorosi, inspitationali, vrem să găsiți în acest proiect o comunitate primitoare, deschisa, un grup de oameni cu idei si preocupari similare, un grup de suport și de informare!”

 • Prima intalnire PHARMA TALKS – Intalnire cu Farmacistimarti, 11 septembrie, ora 17.30, Biblioteca Ion Creangă, Strada Christian Tell 10, București.

BRANDING PERSONAL PENTRU FARMACISTI

 

Cum te diferentiezi printre colegii farmacisti ? Care sunt atuurile tale si cum le valorifici?

Trăim într-o lume în care competiția și schimbarea sunt constantele. Fie că realizam sau nu, alegem oamenii cu care lucrăm în funcție de reputația lor și claritatea cu care-și comunică avantajele unice.

Branding-ul personal nu mai este rezervat doar persoanelor publice sau profesioniştilor din top management. Astăzi, un brand personal puternic este o necesitate pentru oricine îşi doreşte să fie găsit, apreciat şi recompensat pentru lucrurile pe care le face foarte bine.

Doresti sa devii un brand si sa iti construiesti un avantaj competitiv care sa te ajute atat in viata  profesionala cat si in cea privata?

Te invitam la o intalnire cu persoane speciale care lucreza la brandul lor personal zilnic si care ne impartasesc din secretele lor –  Zoia Zarnescu &Paul Ardeleanu.

In timpul acesti intalniri vei afla:

 • Cum te poti promova pentru a deveni mai cunoscut in comunitatea ta si la locul de munca sau pentru a obtine mai multi pacienti
 • Ce defineste brand-ul tau personal?
 • O modalitate de a invata sa fi “altfel”
 • Misiune, valori, atribute cheie, obiective
 • Canale de comunicare online: Blog, Facebook, Twitter, LinkedIn
 • Canale de comunicare offline
 • Planul de comunicare pentru brand-ul personal
 • Monitorizarea brand-ului personal
 • Vei fi gata sa pui in aplicare un plan de branding personal la finalul intalnirii.

Invitatii nostri sunt:

 

 

Zoia Zarnescu
Zoia Zarnescu

Zoia Zarnescu – este expert în programe de comunicare și trainer specializat în conducerea grupurilor de învățare experiențială. Zoia este consilier de dezvoltare personală și formator acreditat CNFPA, trainer licențiat în programul Powerful Business Persuasion, consultant LAB Profile, coach Human Design, NLP practitioner, inițiere in Prananadi și certificată în Terapia cu Îngeri și Constelații Familiale Fluviale.

 

Paul Ardeleanu
Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu – este fondator al Francizei Speakers Club, speaker, trainer și Presentations Coach. A lucrat timp de 2 ani în cadrul firmei Coaching4You, firmă condusă de Lorand Soares Szasz, după care și-a înființat propria firmă de training, Speakers Club.

 

Sa ne vedem cu bine!

 

1 comentariu

 1. […] Mai multe despre acest proiect gasiti aici. […]

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.