Curs Introductiv – Regulatory Affairs – 26 august 2019, Bucuresti

 

Există o solicitare în continua crestere in ultimii ani pentru profesioniștii din domeniul reglementării în cadrul companiilor producatoare sau distribuitoare de medicamente, produse biologice, dispozitive medicale, cosmetice si suplimente alimentare.

Specialiștii în Regulatory Affairs joacă un rol esențial în menținerea compliantei pentru furnizarea medicamentelor eficiente și in conditii de siguranta.

Afla care este rolul profesionistului in Regularory Affairs, impactul pe care il are asupra ciclului de viata al medicamentului, care este cadrul legislativ din Romania si Europa privind reglementarea medicamentelor, care sunt procedurile prin care se autorizeaza un medicament si unde poti gasi pozitia care ti se potriveste in acest domeniu vast.

Acest curs iti va oferi baza pentru o intelegere a acestui domeniu, o imagine de ansablu asupra industriei farmaceutice si a implicatiilor specialistului in   in ciclu de viata al medicamentelor, o abordare practica a domeniului reglementarii medicamentelor si idei despre ce inseamna o zi din viata unui profesionist in Regulatory Affairs.

Cursul se adreseaza  celor care doresc să învețe despre domeniul Regulatory Affairs, cerințele de reglementare ale UE, precum și despre principalele caracteristici ale sistemului de reglementare farmaceutica din Romania.

Cursul se adreseaza:

 • Medicilor si farmacistilor absolventi;
 • Studentilor in ani terminali care doresc o cariera in industria farmaceutica
 • Asistenti de farmacie, chimisti, biologi
 • Celor care sunt la inceput de drum în domeniul reglementării farmaceutice
 • Celor care doresc să faca o schimbare profesionala si sa faca tranzitia catre Regulatory Affairs.
 • Profesionistilor din domenii conexe (marketing si vanzari, asisteta medicala, domeniul juridic, a personalului implicat în probleme de reglementare, cercetare clinică, management de proiect și alte discipline implicate în dezvoltarea de medicamente)

Cursul este prezentat de traineri și facilitatori din industria farmaceutica cu experienta si expertiza extinsa. Prezentările teoretice sunt combinate cu ateliere interactive și sesiuni de pauza.

In urma acestui curs:

 • vei dezvolta o intelegere ampla asupra profesiei de reglementare in domeniul medicamentelor.
 • vei obtine o imagine de ansamblu asupra cadrului legislativ al UE si asupra procedurilor de reglementare.
 • vei afla pasii cheie implicati in dezvoltarea de noi medicamente.
 •  vei intelege rolurile jucate de profesionistii din domeniul reglementarii, care obtin si ajuta la mentinerea autorizatiei de punere pe piata a medicamentelor
 •  vei intelege procedurile de gestionare a ciclului de viata al unui medicament, variatiile, etapele esentiale ale dezvoltarii unui medicament si importanta etichetarii in special prin prisma promovarii si publicitatii.

În plus vei descoperi daca esti potrivit/ă pentru acest tip de activitate, daca este o profesia care se aliniaza cu valorile, aptitudinile si potentialul tau!

La finanul cursului vei primi un certificate de participare care atesta cursul parcurs si nivelul cursului.

Pentru mai multe detalii acceseaza brosura aici sau contacteaza-ne pe adresa contact@pharmapro.ro

Inscrie-te la cursul introductiv de Regulatory Affairs. Contacteaza-ne pentru detalii!

###

Parerea participantilor la acest curs:

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.