Cum pot sa lucrez de acasa in industria farmaceutica?

Locuri de munca in Industria Farmaceutica pentru care se poate lucra de acasa/de la distanță

 

Designer artist working at home Free Vector

Datorită tehnologiei precum internetul și telefoanele mobile, munca de acasă este din ce în ce mai ușoară si mai cautata. Pe  măsură ce tot mai multe companii oferă posibilitatea de a lucra de la distanta, din propria locuinta, piața locurilor de muncă de acest fel se extinde dincolo de domeniile tradiționale ale tehnologiei informatice sau serviciilor pentru clienți.

Munca de acasă poate avea beneficii atât pentru companii, cât și pentru angajatii lor, așa că nu este de mirare că locurile de muncă de la domiciliu în industria farmaceutică sunt în creștere.

Munca de la distanță nu înseamnă  ca veti sta acasa  în pijamale la televizor, deoarece sarcinile de serviciu, precum teleconferinte necesita prezenta in fata PC-ului. Companiile care adopta acest stil de lucru au aceleasi asteptari si anume ca angajatul sa se ridice la standarde de excelență ca toți colegii din sediul central.

Libertatea și autonomia sunt apreciate de angajați astfel crește motivația si performanța conform studiilor realizate pe tema flexibilitate la locul de muncă.

 

Happy male writing positive mail to client Free PhotoPrincipalele motive oferite de angajatii care doresc să lucreze de acasă se referă la sănătate și productivitate. 88% dintre oameni cred că munca de acasă le-ar reduce nivelul de stres și 61% au considerat că îndepărtarea de politica de birou le va crește productivitatea.

Datorită activitatii desfasurare, anumite poziții din cadrul sectorului farmaceutic au mai multe posibilitati de a lucra de acasă.

Iată lista cu cele mai bune 5 locuri de muncă la distanta din domeniul farmaceutic care nu necesită să mergi la birou pentru a-ți face treaba.

Data management system (dms) with business analytics concept. Premium PhotoSpecialist în probleme de reglementare / Regulatory Affairs Manager / Manager de proiect

Multe dintre sarcinile administrative îndeplinite în mod obișnuit de către un profesionist in Regulatory Affairs, în special activitatile operationale, necesită puține contribuții din partea colegilor, astfel încât nu este întotdeauna necesar să se lucreze într-un birou și pot efectua o mare parte din aceste activități de reglementare de la domiciliu. Deși acest rol necesită comunicare între mai multe departamente, acestea sunt adesea în diferite locații sau zone geografice, ceea ce face mai eficient funcționarea de la distanță. Iată o listă de locuri de muncă în domeniul afacerilor de reglementare disponibile.

Blood test tubes. senior female scientist examining blood test tubes at her laboratory dna testing Premium PhotoClinical research associate (CRA)

Rolul de monitor in cercetare clinică presupune flexibilitate, deoarece nu necesita mult timp de lucru in echipa. Cel mai adesea, cei care lucrează ca CRA în cadrul organizațiilor de cercetare clinică vor avea posibilitatea de a lucra de la domiciliu. Acest lucru evită deplasările inutile atunci când se efctueaza vizite la site, care pot fi uneori la o distanță considerabilă de birourile companiei. Iată o listă de joburi CRA disponibile

Medical writter/ Scriitor medical
Doctor looking for information in the database Free Photo

Slujba unui medical writter este în general destul de structurată și necesită puțină influență exterioară. În timp ce unii scriitori medicali  juniori ar putea simți beneficiul interacțiunii dintre colegi într-un mediu de birou pentru a ajuta la dezvoltarea setului lor de abilități, majoritatea locurilor de muncă pentru scriitori medicali se bazează pe lucrul de acasă. Atunci când redacteaza evaluări clinice, de exemplu, este important sa lucreze intr-un mediu în care să se poată concentra pe sarcini și să isi gestioneze propriul program pentru a respecta termenele. Iată o listă de locuri de muncă disponibile

Paper pencil work touch business usb Free PhotoAnalist de date clinice

În sfera tehnică, cea mai mare parte a lucrărilor se întâmplă pe computer și online; prin urmare, locația persoanei nu mai este atat de importantă, cat timp cât au o conexiune de internet fiabilă. Acest lucru prezintă angajatorilor capacitatea de a furniza angajati talentați, fără constrângeri geografice. Cu o creștere a serviciilor bazate pe cloud pentru colectarea de date, lucrul de la distanță permite companiilor farmaceutice să efectueze studii la scară largă la nivel global. Iată o listă de locuri de muncă disponibile

Specialist în conținut social mediaSocial media background with flat design Free Vector

Rolul presupune monitorizarea și răspunsul la comentariile cu privire la conturile sociale ale clientului în numele clientului, folosind identitatea de brand. De asemenea, această persoană aplică politicile de siguranță și utilizare a comunității online în mai multe domenii de conținut ( social media, platforme online, pagini web, etc.) și se asigură că sunt respectate termenii si condiiile acestora. Acest lucru prezintă angajatorilor capacitatea de a furniza angajati talentați, fără constrângeri geografice. Iată o listă de locuri de muncă disponibile

Daca esti o persoana care prefera sistemul de lucru flexibil, fara ore petrecute in trafic si esti genul de persoana productiva pe cont propriu, care stie sa isi planifice eficient timpul, atunci esti un potential candidat pentru aceste pozitii.

Noi iti oferim oportunitatea sa descoperi ce inseamna domeniul REGULATORY AFFAIRS si daca acest doemniu ti se potriveste, ce oportunitati pot aparea si cum poti accesa joburi in acest domeniu.

Organizam Cursul introductiv in REGULATORY AFFAIRS si te asteteptam sa iti oferim o perspectiva asupra acestui domeniu din ce in ce mai cautat.

 

Surse foto: aici, aici,aici,aici,aici,aici,aici

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.