Congresul National de Farmacie din Romania, Editia a XVII-a, 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE DIN ROMÂNIA, 2018

COMUNICĂ, ÎNVAȚĂ, DESCOPERĂ!

Planificați-vă programul pentru toamna 2018 și asigurați-vă că v-ați pus în calendar unul dintre evenimentele cele mai importante ale pieții farmaceutice.

În luna septembrie, în București – Congresul Național de Famacie din România – Farmacia secolului XXI – Între specializarea inteligentă și responsabilitatea socială este organizat în perioada 26-29 septembrie 2018.

A 17-a ediţie a Congresului Naţional de Farmacie din România 2018 (CNFR 2018) constituie un prilej unic de comunicare, întâlnire și descoperire a ultimelor noutăți în domeniul farmaceutic, al tehnologiilor și al serviciilor medicale. Totodată, CNFR 2018 este momentul în care sunt evaluate progresele înregistrate de la ultima ediţie şi sunt explorate şi conturate direcţiile de cercetare în domeniul farmaceutic.

Este o oportunitate să înnodați prietenii, să construiți conexiuni și să aflați cele mai recente informații din practica farmaceutică direct de la experți. Este un prilej să vă energizați și să primiți o altă perspectivă asupra industriei în care activați.

Tematicile evenimentului

 • Design-ul medicamentului – sinteză, analiză, inovare;
 • Plantele medicinale – actualități în cercetare și utilizarea terapeutică;
 • Xenobiotice si biotice – evaluarea clinică și non-clinică a eficacității și siguranței;
 • Tehnologia farmaceutică – perspective în optimizarea formelor farmaceutice;
 • Practica farmaceutică – aspecte legislative, ale managementului, marketingului farmaceutic si ale tehnologiei informaționale.

Simpozioane CNFR2018

 • Biofarmacie și farmacocientică, ediția a XII-aa
 • Istoria farmaciei, ediția a III-a
 • Farmacia clinică, în contextul provocărilor farmacoterapiei contemporane
 • Nutriție și siguranță alimentară impact asupra sănătății umane
 • Farmacia de spital – noi orizonturi
 • Substanțele de abuz – abordări actuale și noi provocări

Întregul eveniment medical din perioada 26.09-29.09 va fi acreditat cu 40 credite EFC

PRESEDINTE CONGRES CNFR 2018

“Specializarea inteligentă este cea care crează avantaje competitive prin dezvoltarea acelor elemente care sunt generate prin inovare și corelate cu ceea ce este util, care țin cont de evoluția pieței, de necesitatea adaptării și de modernizării continue a economiei prin adaptarea noilor tehnologii sau prin schimbări radicale tehnologice. 
Farmacia din această perioadă trebuie să se adapteze și ea cerințelor specializării inteligente și în același timp, prin activitățile desfășurate care aduc beneficii atât societății, cât și companiilor să fie definită ca fiind un domeniu de responsabilitate socială.
Farmaciștii prezentului și creatorii viitorului activității farmaceutice, prin educația continuă, prin neabdicarea de la principiul de bază al profesionistului din domeniul medical, prin modul în care respectă legile morale sunt o împletire exemplară a profesionistului desăvârșit cu personalitatea renascentistă, definit de autocunoaştere raţională, de dorința de a şti şi de a acţiona, de responsabilitate.” – Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa

PRESEDINTE COMITET DE ORGANIZARE CONGRES CNFR 2018

“La ediția a XVI-a a Congresului Național de Farmacie am avut bucuria de a constata prezența unui numar foarte mare de farmaciști și viitori farmaciști, ceea ce a demonstrat că cercetarea științifică și rezultatele acesteia prin valoarea practică sunt de un real interes. De asemenea, la aceeași ediție am avut sprijinul în diferite moduri al companiilor farmaceutice naționale și internaționale, producatori de medicamente, de suplimente alimentare, distribuitori de produse farmaceutice și nu numai.
Avem plăcerea de a vă invita să ne fiți alături la aceasta a XVII a ediție, ediție care are o mare încărcătură emoțională pentru noi toți, fiind organizată în anul în care sărbătorim centenarul de la Marea Unire din 1918.” – Prof. Univ. Dr. Doina Draganescu

ORGANIZATOR CONGRES

Societatea de Stiinte Farmaceutice din România
Colegiul Farmaciștilor din România
Facultatea de Farmacie UMF “Carol Davila” București

Mai multe detalii despre programul evenimentului aici.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site.

 

 

  

1 comentariu

 1. Mulțumesc pentru mesaj Andreea.abracadabra video atlanta

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.